After work bara för tjejer

Tomelilla Artikeln publicerades
Det är Monica Eriksson och Malmberg Svensson som är initiativtagare till after work på temat livskvalitet, bara för tjejer, på Torget 6 i Tomelilla.
Det är Monica Eriksson och Malmberg Svensson som är initiativtagare till after work på temat livskvalitet, bara för tjejer, på Torget 6 i Tomelilla.

Mingel, nätverkande, goodiebags, mat och dryck väntar tjejerna som deltar i Torget 6:s after work på temat livskvalitet.

Det är Monica Eriksson och Mette Malmberg Svensson som är initiativtagare till kvällen.

– Vi vill bjuda in till härligt tjejsnack över ett glas vin, säger Monica.

Hon är själv utbildad personlig mental tränare vid Sverigehälsan och kommer att prata några minuter om hur hennes liv blivit enklare tack vare verktygen hon fått via utbildningen.

– Vi kommer även göra en övning som är bra att ha med sig i vardagen. Under kvällen kommer också Marina Helin att hålla en kort förevisning av Forever livings aloe vera produkter. Jag kommer att visa Eva Troedsons keramik och Lollo Thorsson från Hälsolinjen kommer att prata en liten stund. Men framförallt ska vi mingla, nätverka och ha trevligt tillsammans.

Evenemanget är öppet för 40 deltagare och i skrivande stund finns det fortfarande platser kvar. Alla får en goodiebag med hem och under kvällen lottas fina priser ut.

After worken äger rum fredagen den 29 mars klockan 18.30-22.00, längre för de som vill. På menyn står räkmacka med dryck, kaffe och kaka. Platsen är Torget 6.