Bildspecial: Mys och mingel på julskyltningen

Insidan
Erfarna tomtemor Karin Björklund hade i år en ny tomtefar vid sin sida: Alvar Nilsson. Båda är medlemmar i Lions.
Foto:
Med viss misstänksamhet och försiktighet närmade sig Vera Fischer tomtefar, i Alvar Nilssons gestalt, men i pappa Fredrik Fischers famn kändes mötet tryggt. Det blev en mjukistupp i julklapp av tomten.
Foto:
Viktor Holst bänkade sig med mamma Sophia Holst för en tur med jultåget.
Foto:
Väninnorna Bitte Herrlund och Helene Canvert tog sig från Skillinge till Simrishamn för att shoppa under julskyltningen. Efter att ha köpt både bröd och sytillbehör synade de kransarna på torget.
Foto:
Kulturskolans danselever bjöd på en bejublad föreställning.
Foto:
Välkända torghunden Pennie, som har blivit en riktig profil i staden, var dagen till ära klädd i snygg tomtedräkt. Det var varmt och gott i Isabell Olssons famn, men det var också kul att springa runt på egen hand.
Foto:
Albin Henriksson lade sin röst på bidrag nummer tre i Österlengymnasiets pepparkakshustävling, en snygg modell av Big Ben. Bakom disken tog Manfred Hägg och Ronja Wallin emot rösten.
Foto:
Kommundirektör Diana Olsson sade sig vara rörd över att ha blivit tillfrågad att jultala och strödde sedan beröm över kommunen som hon verkar i.
Foto:
Per Arne Skåninger inledde julskyltningen med en korv. Han var på plats mest för att uppleva stämningen.
Foto:

Många trotsade duggregnet och den fuktiga kylan för att njuta av julskyltningen i Simrishamn. Trots vädret rådde en varm och god stämning.