Januaribio i Kivik

Insidan Artikeln publicerades
Foto:Pressbild

Den 11 januari klockan 19.30 visas "The Glass Castle" på Kiviks bio. Filmen är baserad på Jeannette Walls omtalade memoarer och handlar om en ung kvinna som växer upp i en dysfunktionell familj som ständigt är på rymmen från polisen. I en fattig miljö uppfostras hon och hennes tre syskon av en alkoholiserad men kärleksfull och påhittig pappa som berättar magiska historier för att distrahera barnen från allt elände, och en självisk, svag och konstnärlig mamma.

Hugh Jackman spelar huvudrollen i "The greatest showman" som visas den 14 januari klockan 18.00. Filmen baseras på den sanna och märkliga historien om den amerikanska visionären P.T. Barnum. Mannen som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen.

Den 18 januari klockan 19.30 visas "Vår vingård i Bourgogne". Om Jean som ett helt decennium har rest världen runt sedan han klippt banden med sin familj i Bourgogne. Han kallas tillbaka då pappan är dödligt sjuk och återförenas med systern Juliette och brodern Jérémie för att komma överens om vingårdens framtid.