Lisbeth Linde, vd Kiviks Hotell "Vi är mycket stolta över den utveckling vi har haft"

Insidan Artikeln publicerades
Kiviks Hotells vd Lisbeth Linde mottog i slutet av november medlemsintyget av Jannis Norén Karas, medlemschef Svenska Möten.
Foto:Press
Kiviks Hotells vd Lisbeth Linde mottog i slutet av november medlemsintyget av Jannis Norén Karas, medlemschef Svenska Möten.

Från den 1 december är Kiviks Hotell medlemmar i Svenska Möten. Redan i slutet av november mottog Kiviks Hotells vd Lisbeth Linde organisationens medlemsutmärkelse.

Vad krävs för att bli medlem i Svenska Möten?

– Att anläggningen uppfyller flera olika kriterier avseende standarden på hotellet, restaurangen och konferenslokalerna, och att den är Svanenmärkt, berättar Lisbeth Linde.

Vad betyder utmärkelsen för er?

– Den är en viktig kvalitetsstämpel som kommer att ha stor betydelse i marknadsföringen av hotellet. Med medlemskapet kommer vi även att kunna påverka mötesindustrins utveckling i större utsträckning och hoppas nå ut till fler konferensgäster. Som det ser ut idag är ungefär hälften av våra gäster privatpersoner och hälften konferensbesökare. Den här tiden på året är det konferensgästerna som fyller hotellet i veckorna, så det är självklart en viktig målgrupp för oss.

Julen närmar sig, är det en hektisk tid för er?

– Julafton är redan fullbokad och det är snart nyårsafton med. Många passar på att bo hos oss över julen för att äta gott och unna sig en stunds avkoppling i vårt spa. Men fredagar och lördagar är det generellt full aktivitet hos oss, oavsett vilken tid på året det är.

Hur ser framtiden ut för Kiviks hotell?

– Vi har ökat vår beläggningsgrad på hotellet för varje år och det hoppas vi självklart fortsätta med. Vi startade i uppförsbacke 2008 med finanskrisen och är mycket stolta över den utveckling vi har haft samt de utmärkelser vi har tilldelats; Simrishamns arkitekturpris 2013, World luxury spa awards 2016 och att vi varit med i White guide sedan 2014. Nästa år har vi 10-årsjubileum och vi håller som bäst på att planera firandet, avslutar Lisbeth.

Text: Hannah Andersson