Nytt förlag för Karin Brunk Holmqvist

Insidan Artikeln publicerades
Foto:Johan Bentzel

Österlenförfattaren Karin Brunk Holmqvist har hittat ett nytt förlag sedan hennes tidigare gick i konkurs. Det innebär att hennes nya bok ”Tango i Tabernaklet” ges ut i höst av Bokfabriken.

– Vi känner oss väldigt glada och inspirerade över att knyta Karin till Bokfabriken och är väldigt imponerade av hennes författarskap. Hon har ett underbart sätt att skriva och en smått unik kontakt med sina läsare, säger Erik Johansson, förlagschef på Bokfabriken, i ett pressmeddelande.

Karin Brunk Holmqvist har tidigare skrivit 12 romaner, som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar bara i Sverige. Hon är även utgiven utomlands. Bland hennes verk finns ”Sirila gentlemän sökes”, ”Majken Minröjare” och ”Potensgivarna”. Även dessa äldre verk kommer framöver att ges ut av Bokfabriken.

– Jag är glad över att mitt författarskap får leva vidare genom Bokfabriken. Många är de läsare och bokhandlare som hört av sig och undrat var de nu kan köpa mina böcker. Jag valde Bokfabriken som mitt nya förlag på grund av närheten och den personliga kontakten som jag värdesätter högt, hälsar Karin Brunk Holmqvist i pressmeddelandet.