Stärkan nysatsar under ledning av ny butikschef

Insidan Artikeln publicerades
Anette Andersen är ny butikschef i Stärkan Kvalitetsoutlet som har öppet alla dagar i veckan.
Foto:Hannah Andersson
Anette Andersen är ny butikschef i Stärkan Kvalitetsoutlet som har öppet alla dagar i veckan.

Lagom till påsk kommer allt i Stärkan Kvalitetsoutlets nysatsning att vara på plats. I februari började Anette Andersen som ny butikschef i Kiviks populära outletbutik och hon berättar att kunderna kommer mötas av ett delvis utbytt sortiment.

En lastbil stannar utanför butiken för att lasta av en pall när ÖM är på besök hos Stärkan Kvalitetsoutlet i Kivik.

– Vi har fått 70 pallar med varor på två veckor, pustar Anette Andersen.

Det är bråda dagar för butikens personal. Allt ska nämligen vara på plats till påskruschen.

– Det är tur att vi är ett så bra gäng som jobbar här, säger Anette med ett leende. Vi kompletterar varandra väldigt bra.

Anette började som ny butikschef i februari. Hon har en bred bakgrund med allt från producent av en långfilm, till egen blomsteraffär på sitt CV, men senast kommer hon från ett jobb som resande säljare.

– Det var som säljare jag kom i kontakt med Thomas Tell som driver Stärkan, förklarar Anette och berättar att hon redan trivs fantastiskt bra. Stärkan är en butik som det går att göra så mycket med, möjligheterna är oändliga, ler hon och visar runt i butikslokalerna. Tanken med nysatsningen är att här ska finnas något för alla. Vuxna, tonåringar och barn, kvinnor såväl som män.

Nyheter i sortimentet

En nyhet i butiken är utbudet av kläder för kvinnor.

– Vi har valt att erbjuda kläder av märket Capri Collection eftersom de har plagg för alla åldrar och storlekar.

Butiken kommer även fortsatt att erbjuda ett brett utbud av inredningsdetaljer.

– Vi har tagit in en del nya produkter som efterfrågats av kunderna, förklarar Anette och ger Majas Cottage-lyktorna som exempel.

På ovanvåningen, där det tidigare fanns ett galleri, hittar kunderna nu en fyndhörna och olika miljöer med butikens möbelsortiment håller på att byggas upp.

– Allt ska vara klart till påskveckan men vi har redan haft besök av några stamkunder som varit väldigt positiva till förändringen. Det känns jättekul!

Text och bild: Hannah Andersson