Tosselilla har landets bästa motoräventyr

Insidan Artikeln publicerades
Tommy Bauer, driftschef på Tosselilla gläds åt utnämningen. Foto: Ulrika Wangel.
Foto:Ulrika Wangel
Tommy Bauer, driftschef på Tosselilla gläds åt utnämningen. Foto: Ulrika Wangel.

Tävlingen ”Årets Turistmål 2017” är avgjord och i kategorin "Motoräventyr" knep Tosselilla förstaplatsen. ÖM ringde upp driftschef Tommy Bauer för en kommentar.

Hur känns det att få den här utmärkelsen?

– Det är alltid kul att få utmärkelser för det vi sysslar med, det är ju ett tecken på att vi gör något som folk uppskattar. Så vi är jätteglada för denna utmärkelse.

Har ni satsat extra mycket på motoräventyr eftersom ni vann i den kategorin?

– Det vi har utökat med på motorsidan de senaste åren är Segway vilket har varit populärt då många känner igen det från Solsidan och har velat pröva. Annars är det ju go-cart, bumperbåtar och rookie go-cart som är poppis.

Vad händer på Tosselilla i år. Några nyheter?

– I år satsar vi på uppfräschning och renovering av en del byggnader samt teknikrum och så vidare som måste ligga på topp. Vi hoppas att det blir en riktigt bra sommar så vi kan göra en riktigt rejäl investering till nästa år.

När öppnar ni för säsongen?

– Vi öppnar helgen 2-3 juni tillsammans med Barnens Dag. Det är ett riktigt roligt arrangemang som brukar locka många glada människor.

Text: Fredrik Ekblad

Bild: Ulrika Wangel

Fakta om tävlingen

Över 5000 röster ramlade in i ca 60 kategorier. Den inom varje kategori som fick flest röster blir utsedd till Årets Turistmål 2017 inom sin kategori

– Det är ett kvitto på att det företaget gör är helt rätt då det väldigt ofta är tidigare kunder/besökare som röstar på just sin favorit säger Per Berg, VD på Turistmål i Sverige AB.

Motiveringen

Ni har en hög service i världsklass och nöjda kunder. Och för att ni på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden.