Utställningar i juletid

Insidan Artikeln publicerades
Madeleine Pyks himmelrike möter Roland Haeberleins universum på Galleri Ch i Borrby.
Foto:Press
Madeleine Pyks himmelrike möter Roland Haeberleins universum på Galleri Ch i Borrby.

I helgen som gick var det vernissage för två utställningar; "Den första julen" på Galleri Lancing och "Juloratorium 2017: Roland Haeberleins universum möter Madeleine Pyks himmelrike" på Galleri Ch.

Årets julutställning på Galleri Ch i Borrby låter två sinsemellan skilda konstnärskap mötas och det på egen begäran. Madeleine Pyk har länge önskat få ställa ut tillsammans med Roland Haeberlein, något som inte kommit till stånd förrän nu. Likaledes Roland ser fram emot det spännande mötet. Två personligheter, två temperament, lek och allvar. Och så lite jul däremellan. Galleriet är öppet fredag-söndag klockan 13-17 till och med den 17 december.

I utställningen "Den första julen" på Galleri Lancing i Skillinge ställer Maria Lancing ut tillsammans med Lisa Chemnitz. Lisa har nyligen flyttat till Skillinge och är ikonmålare sedan 20 år. Hon har studerat hos ikonmästare i Makedonien, Finland och Ryssland. Utställningen visas till den 22 december. Öppen tisdag-söndag klockan 13-17.

På Galleri Peppinge ställer Åsa Melin, Ida Melin, Leif Eugen, Elin Forslund och Margareta Forslund ut. Julutställningen visas till den 23 december. Öppen lördag-söndag klockan 12 -17.