GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Aktiviteter för stora och små på Stenshuvud

Publicerad 16 maj 2018

Den 26 maj klockan 10.00 välkomnas barn i åldrarna 3-8 år, tillsammans med en vuxen, till aktiviteten "Pippi på fåglar!" i Stenshuvuds nationalpark. Upptäck naturen tillsammans med naturums pedagoger. Den 26 maj är temat fåglar. Det kostar inget att delta. Samling vid naturum.

Den 27 maj klockan 10.00 blir det sägenvandring i nationalparken. Det finns många sägner, historier och myter kring det spännande berget Stenshuvud. Berättaren Lena Alebo är en fantastisk guide bland forna tiders myter och historier. Följ med ut på en vandring i naturen där sägnerna har sitt ursprung. Samling vid naturum. Det kostar en liten slant att delta.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.