GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Årets Art Walk på plats

Publicerad 16 maj 2018

"Samtidskonsten på Tjörnedala konsthall engagerar och inspirerar. Det gör även den omväxlande naturen omkring med sina äppelodlingar, stigar, hagar och stränder. För oss är konst och natur nära sammankopplade och viktiga källor till att stimulera sinnena och välbefinnandet. Vi vill ge dig möjligheten att uppleva konst och natur tillsammans." Med de orden presenteras årets Art Walk, som för tredje året visas av Tjörnedala konsthall i samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap. Art Walk består av platsspecifika konstinstallationer längs en del av Skåneleden, mellan Baskemölla och Vik. I år visas konstverk av fem ÖSKG-medlemmar: Anna Agger, Clemens Ek, Elna-Karin Helgesson, Jonas Larsen och Karin Palola. Årets Art Walk visas till och med den 30 september.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.