GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Båtjazz med Emma and the Jazzcrusaders

Publicerad 23 augusti 2018
Foto: Petra Löfmarck
Foto: Petra Löfmarck

Häng med på en seglats i lagom bris, i storm eller helt utan vind. Ibland känner man sig så väldigt liten. Ibland måste man vara modig! Glad och stark eller liten och rädd – till havs finns musik som rymmer allt. I båtjazzen med Emma and the Jazzcrusaders blåser det både glatt sväng och stämningsfull mystik, med gott om plats för det spontana. Besättningen består av fyra fantastiska jazzmusiker som för skutan i hamn. Den 25 augusti klockan 13.00 på Hamnplan i Simrishamn. Arrangör är Kultur & fritid, Musik i Syd.

Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.