GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Behind the curtain

Publicerad 16 maj 2018

Det har blivit dags för Kulturskolans årliga elevutställning på Tomelilla konsthall. Årets utställning heter Behind the curtain och presenterar verk från det gångna läsåret skapade av bildkonstskolans elever. I utställningen visas måleri, skulptur och animation. Bredden är stor ifråga om material och tekniker. De olika projekt som eleverna har arbetat med under det gångna året skapar spännande möten mellan olika konstformer och väcker angelägna frågor. På nedre plan visas även videoverk skapade av kulturskolans elever. Vernissage fredagen den 18 maj klockan 17–19.30. Utställningen invigs klockan 17.30. Under vernissagen blir det även stipendieutdelning och dansuppvisning av Kulturskolans danselever.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.