Charity trail - en hjärtesak

Smedstorp Artikeln publicerades
Charity trail arrangeras till förmån för Hjärtebarnsfonden och Hjärtebarnsfonden Syd är självklart på plats den 21 september.
Foto: Hannah Andersson
Charity trail arrangeras till förmån för Hjärtebarnsfonden och Hjärtebarnsfonden Syd är självklart på plats den 21 september.

En aktiv lördag för hela familjen väntar deltagarna i Charity trail, på Smedstorps idrottsplats den 21 september.

Charity trail är ett välgörenhetslopp till förmån för Hjärtebarnsfonden som arrangeras av Smedstorps IF i samarbete med ADP Sport Events AB. Årets Charity trail kommer att likna föregående års evenemang.

– Men det blir troligtvis sista året i evenemangets nuvarande form, vi vill utveckla det och arbetar med ett nytt koncept för nästa år, avslöjar Gael Joly.

Den 21 september kommer däremot löparna att känna igen sig. Prisbordet är som vanligt stort, hoppborgen kommer att vara på plats och det kommer att finnas mat till försäljning.

Starten för Naturloppet går klockan 11.30 för bansträckningen 5 kilometer och 12.30 för 10 kilometer. Nummerlappsutdelning klockan 9.00-11.00. Banan är varierande och går på grus, motionsspåret, smala skogsstigar och gräs.

Första start för Kids trail, ett kul hinderbanelopp för barn i åldrarna 3-12 år, går klockan 10.30. Nummerlappsutdelning klockan 9.00-11.30.

Deltagarna i Gårdlösa trail väljer själva om de vill gå eller springa Gårdlösaledens 12 kilometer. Första start klockan 10.00.