1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

En föreställning om drömmar

Simrishamns Riksteaterförening har bjudit in Ölands Dramatiska Teater med föreställningen ”Måntornet” till Sankt Olofs Medborgarhus den 14 mars.
Måntornet handlar om Sindre som hellre drömmer om att ta sig till månen än spelar fotboll.

En liten teaterpärla kommer till Sankt Olofs Medborgarhus den 14 mars i form av ”Måntornet” med Ölands Dramatiska Teater.

Vem bestämmer över dina drömmar? Bara du och drömmarna är fria och alldeles dina egna. Med dockor, rörelse och musik berättas historien om Måntornet, en poetisk, humoristisk, lagom ömsint och spännande för de små.

Måntornet handlar om Sindre som hellre drömmer om att ta sig till månen än spelar fotboll. Han ber om hjälp hos den levande kanonkulan på cirkusen, astronauten och byggmästaren, men ingen kan hjälpa Sindre. Så han bygger ett torn själv av grenar som når högt över trädtopparna. Till slut når han Månen, en måndrake, som en flicka byggt. Tillsammans delar de samma dröm och i morgon ska de dit, till månen tillsammans.

Föreställningen vänder sig till 2–5 åringar och deras medföljare. Den ges klockan 14.00 och biljetter kan förköpas på Bokvaruhuset eller förbokas Simrishamns riksteaterförenings hemsida. Föreställningen ingår i Kulturkullerbyttan.