GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hundra språk i varje kropp

Publicerad 11 juni 2018

Hundra språk i varje kropp är en mötesplats som vänder sig till tjejer på högstadiet och gymnasiet. Nästa tillfälle är måndagen den 18 juni klockan 15.00-17.00 på Simrishamns bibliotek. Tillsammans med projektledare och volontärer från organisationen Rädda Barnen, träffas tjejerna för att i en lugn miljö finna inspiration till att möta vardagens frågor och utmaningar. Framöver kommer det även att arrangeras temadagar och utflykter.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.