unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Inspirationsdag flyttas fram

Inspirationsdagen för frivilliga högläsare och läsombud inom omsorgen som vi skrev om i Österlenmagasinet den 12 mars ställs in, men nytt datum för när evenemanget kommer att äga rum är redan satt.
Inspirationsdagen för läsombud, med författaren Per Gustavsson som gäst, flyttas fram till den 8 oktober.
Inspirationsdagen för läsombud, med författaren Per Gustavsson som gäst, flyttas fram till den 8 oktober.
Foto: LarsErik Tobiasson

Inspirationsdagen som skulle ägt rum den 26 mars på Ystads stadsbibliotek, med författaren Per Gustavsson och Årets Läsombud 2019 Agneta Json Granemalm som gäster, flyttas fram till hösten. Nytt datum blir den 8 oktober.

Inspirationsdagen arrangeras av Ystads Stadsbibliotek i samarbete med Medborgarskolan och Myndigheten för tillgängliga medier.

Dagen vänder sig till frivilliga högläsare och läsombud inom omsorgen, men även allmänheten, och potentiellt nya läsombud.

Tanken med dagen är att inspirera och uppmuntra till högläsning och berättande som väcker glädje, skapar gemenskap och inbjuder till samtal.

Förutom föredrag av Per Gustavsson och Agneta Json Granemalm, är tanken att ge tillfälle till erfarenhetsutbyte.

Evenemanget är som sagt framflyttat till den 8 oktober.