unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Jubilarer uppvaktades

Sju medarbetare har uppvaktats efter att ha arbetat 25 år i Tomelilla kommun.
Eva Persson, Marika Jönsson, Bodil Augustin Jeppsson, Ann Nilsson samt Christer Yrjas.
Eva Persson, Marika Jönsson, Bodil Augustin Jeppsson, Ann Nilsson samt Christer Yrjas.

Tillsammans har de arbetat 175 år i Tomelilla kommun: Eva Persson, sjuksköterska, Marika Jönsson, undersköterska, Bodil Augustin Jeppsson, stödassistent, Ann Nilsson, kokerska, Ann-Christin Persson, lärare, Mona Johansson, biståndshandläggare och Sofia Hultberg, förskolelärare.

Sju trogna medarbetare som den 12 december uppvaktades för sina vars 25 år som anställda i Tomelilla kommun.

Fyra av jubilarerna hade möjlighet att vara med under själva firandet och tackades där av kommunfullmäktiges presidium och kommundirektör Britt-Marie Börjesson.

– Kul att träffa medarbetare med så bred kunskap och lång erfarenhet av att arbeta i kommunen, säger Christer Yrjas, kommunfullmäktiges ordförande. De utgör en stabilitet för kommunen och det känns fint att få vara med och uppvakta dem.

På bilden syns jubilarerna Eva Persson, sjuksköterska, Marika Jönsson, undersköterska, Bodil Augustin Jeppsson, stödassistent, Ann Nilsson, kokerska, samt Christer Yrjas, kommunfullmäktiges ordförande.