Kick-off på Skillinge teater

Skillinge Artikeln publicerades
Conny Thimander och Emma Lyrén gästar Skillinge teater den 1 september för kick-off med Malmö Opera.
Conny Thimander och Emma Lyrén gästar Skillinge teater den 1 september för kick-off med Malmö Opera.

Den 1 september bjuder Lions i Simrishamn in till kick-off med solisterna Emma Lyrén och Conny Thimander från Malmö opera på Skillinge teater.

Emma Lyrén är solist vid Malmö opera sedan 2006 och Conny Thimander kommer nästa spelår att vara anställd på Malmö Opera. På söndag gästar duon Skillinge teater för kick-off med Malmö Opera. Emma och Conny står på scen mellan klockan 16.00-16.50. Efter pausen blir det gladjazz med Pipps Blue Six. Arrangör är Lions Club Simrishamn som har ett löpande samarbetsavtal med Malmö Opera.

– Med anledning av situationen på Grand tvingades vi ställa in föreställningen Carmen förra hösten, berättar Anders Hansson, konsertkommittén. Vi är väldigt glada över att ha funnit en lösning för årets föreställningar genom samarbetet med Skillinge teater, men vi tvingas komprimera programmet till september respektive maj, vilket är synd eftersom vi gärna hade velat erbjuda teaterupplevelser även under vinterhalvåret.

Den 29 september bjuder Lions, i samarbete med Malmö opera, in till jubileumsföreställning ”Vår bästa tid är nu” med Richard Söderberg på teatern.