GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mat till behövande

Publicerad 16 december 2019
Kylskåpsprojekt ger mat till behövande.
Kylskåpsprojekt ger mat till behövande.

I ett samarbete mellan Tomelillabygdens församling, ICA Kvantum och Rotary i Tomelilla har ett kylskåp ställts i foajén till ICA Kvantum i Tomelilla där var och en som handlar kan ställa in något extra till behövande. Församlingens diakon kommer att tömma kylskåpet två gånger i veckan för att därefter dela ut den till behövande. Fram till årsskiftet blir det på expeditionen och därefter tisdagar och torsdagar i det nyrenoverade diakonhuset (gamla vaktmästarhuset) som finns på Tomelilla kyrkogård.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.