GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Med traktor och vagn genom blommande äppelodlingar

Publicerad 16 maj 2018

Lördagen den 19 maj klockan 13-15 samt söndagen den 27 maj klockan 10-12 och klockan 13-15 finns det i skrivande stund fortfarande platser kvar på Kiviks Musteris årliga äppelblomssafari. Det är för åttonde året i följd som Kiviks Musteri i mitten av maj arrangerar sin traditionella äppelblomssafari. Deltagarna erbjuds en guidad tvåtimmarstur med en traktordragen vagn genom musteriets vackra blommande äppelodlingar. I deltagaravgiften ingår fika med äppelbulle och äppelbrygd. Barn upp till 12 år är välkomna för halva priset. Platserna brukar vara attraktiva och förbokas.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.