unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

MovEat Wine kommer till Ystad

I maj förra året var det premiär för MovEat i Ystad. En matvandring med smakstopp längs vägen. Lördagen den 7 mars kommer MovEat Wine för första gången till Ystad.
Sammanlagt har MovEat arrangerats i fler än 25 städer. Den 7 mars kommer MovEat Wine till Ystad.
Sammanlagt har MovEat arrangerats i fler än 25 städer. Den 7 mars kommer MovEat Wine till Ystad.

MovEat Wine går ut på att deltagarna, i eget tempo, tar sig genom staden och provsmakar viner på åtta utvalda restauranger längs vägen.

– Vi är jätteglada att MovEat Wine i Ystad tas emot med öppna armar. MovEat är en genuin och härlig smakupplevelse som du gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner, berättar Charlotta Ranert, grundare av MovEat.

Konceptet är enkelt, MovEat Wine pågår mellan klockan 13.00 och 18.00 lördagen den 7 mars. Deltagarna samlas på Hotell Continental du Sud för en första vinupplevelse tillsammans, varpå de med hjälp av en meny och karta besöker ytterligare sju utvalda restauranger i sin egen takt.

MovEat Wine Walk inkluderar vinupplevelser hos Continental du Sud, Sushinu, Pinchos, Grändens mat, Restaurang UppellerNer, Prins Carl Hotel, Möllers Bryggeri och Hos Mortens café.

– Det erbjuds självklart mat och matiga snacks som passar till vinerna på alla ställen, berättar Lina Nilsson, projektledare MovEat Wine Walk.