1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

MovEat Wine kommer till Ystad

I maj förra året var det premiär för MovEat i Ystad. En matvandring med smakstopp längs vägen. Lördagen den 7 mars kommer MovEat Wine för första gången till Ystad.
Sammanlagt har MovEat arrangerats i fler än 25 städer. Den 7 mars kommer MovEat Wine till Ystad.

MovEat Wine går ut på att deltagarna, i eget tempo, tar sig genom staden och provsmakar viner på åtta utvalda restauranger längs vägen.

– Vi är jätteglada att MovEat Wine i Ystad tas emot med öppna armar. MovEat är en genuin och härlig smakupplevelse som du gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner, berättar Charlotta Ranert, grundare av MovEat.

Konceptet är enkelt, MovEat Wine pågår mellan klockan 13.00 och 18.00 lördagen den 7 mars. Deltagarna samlas på Hotell Continental du Sud för en första vinupplevelse tillsammans, varpå de med hjälp av en meny och karta besöker ytterligare sju utvalda restauranger i sin egen takt.

MovEat Wine Walk inkluderar vinupplevelser hos Continental du Sud, Sushinu, Pinchos, Grändens mat, Restaurang UppellerNer, Prins Carl Hotel, Möllers Bryggeri och Hos Mortens café.

– Det erbjuds självklart mat och matiga snacks som passar till vinerna på alla ställen, berättar Lina Nilsson, projektledare MovEat Wine Walk.