GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Musik och stipendieutdelning i hamnen

Publicerad 11 juni 2018

Lördagen den 16 juni bjuder Kiviks byalag in till stipendieutdelning vid gräsplanen framför Buhres i hamnen. Klockan 13.00-14.00 spelar Simrishamns Musikkår med paus för stipendieutdelning cirka klockan 13.15, 13.30 och 13.45. Stipendierna som byalaget delar ut kommer från fonden Kiviks scoutkårs minne. Syftet med fonden är att främja barn- och ungdomsverksamhet i Kivik med omnejd. Utdelare är byalagets styrelseledamot och Kiviks scoutkårs siste ordförande Håkan Hjelm. Cirka klockan 14.00-15.00 ges dessutom en förevisning av det nybyggda utomhusgymmet i hamnen.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.