1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Musikal för barn av barn

Lördagen den 12 oktober bjuder Simrishamns pastorat in till barnmusikalen ”I samma båt” i Kyrkans hus.
Kompiskören spelar musikal på Kyrkans hus den 12 oktober. Foto: Cecilia Landgren

På lördag gästar Kompiskören och Miniorkören från Västra Vrams pastorat Kyrkans hus i Simrishamn för att bjuda på musikalen ”I samma båt”, under ledning av kyrkomusiker Cecilia Landgren. Musikalen handlar om hur djuren på Noaks ark ska kunna samarbeta, när de nu är så olika varandra. Hur ska de kunna samsas och förhindra att båten sjunker i obalans? Stor sångglädje, fina dräkter och en gripande story utlovas.

Texten har Åsa Hagberg skrivit. Bakom musiken står Simrishamns pastorats kyrkomusiker Nadja Eriksson, som har stor erfarenhet av att skriva barnkörmusik.

– Jag har samarbetat med Cecilias barnkörer tidigare, de har bland annat gjort en inspelning åt mig, berättar Nadja. Därför var svaret självklart ja, när de frågade om de fick komma till Simrishamn med sin musikal. Det är kul för en barnkör att få komma ut och spela, samtidigt som det är både kul och inspirerande för våra barn.

Alla barn och vuxna är välkomna att se musikalen den 12 oktober klockan 13.00. Föreställningen är lämplig för barn i åldrarna 4-10 år. Fri entré.