Musikalisk enmansshow

Tommarp Artikeln publicerades
Musikalisk stand-up med glimten i örat med Mikael Neumann blir det den 27 oktober på Tommarps bygdegård. Foto: Dan Olshed
Musikalisk stand-up med glimten i örat med Mikael Neumann blir det den 27 oktober på Tommarps bygdegård. Foto: Dan Olshed

Efter över 50 år i nöjesbranschen bjuder Mikael Neumann på en föreställning med egen musik, nya och äldre texter, samt monologer och historier ur ett långt liv på scenen. På Tommarps bygdegård den 27 oktober.

Den 17 januari i år fyllde Mikael 70 år. Exakt på dagen 51 år sedan han debuterade som musikartist i Finland tillsammans med pappa Ulrik och syster Ulla. Mikael har sedan dess uppträtt i stora delar av världen och samarbetat med en rad stora skandinaviska artister och musiker som Eva Rydberg, Sven Melander, Åke Cato, Wencke Myhre,Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Ann-Louise Hansson och Lars Holm.

Som textförfattare har Mikael skrivit material till en mängd folklustspel, revyer och shower, han har gjort ett trettiotal skivor och varit programledare i tv.

Stilen på Mikaels nya enmansshow ”Herre med gitarr” kallar han för musikalisk stand-up med glimten i örat. Musik och humor blandas i dansk stil och garneras med några så kallade seriösa inslag.

Showen ges på Tommarps bygdegård den 27 oktober klockan 15. Kaffe serveras från klockan 14. Föreställningen är två gånger 50 minuter lång med 20 minuters paus. Ingen förbokning. Arrangör är A/F Tumavallen.