1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Nya medlemmar i ÖSKG

Tre nya medlemmar har valts in i Östra Skånes Konstnärsgrupp, konstnärerna Iris van Hees, Anja Richardt Krabbe och Charlotte Elm Ravn.
Iris van Hees är en av tre nya medlemmar i ÖSKG.
Foto: Torun Börtz

Iris van Hees är född 1965 och utbildad vid Royal Academy of Art i Haag, Nederländerna. Hon är bosatt i Kivik och arbetar som textildesigner. Hon har främst arbetat med sin konst i offentliga miljöer och bland annat haft uppdrag för Karolinska institutet.

Anja Richardt Krabbe är utbildad vid Det Kongelige Danske Kunstakademi i Köpenhamn. Hon arbetar främst med måleri och fotografi. Krabbe har bland annat ställt ut på Falsterbo konsthall och på Sjöbo Konsthall. Hon är född 1967 och bosatt i Lövestad.

Charlotte Elm Ravn, född 1972, arbetar främst med video, performance och installation. Hon är bosatt i Hammenhög och har varit involverad i flertalet konst- och kulturprojekt, bl.a som kreativ producent för Kollaborativet.

Juryn bestod av: Thomas Kjellgren, fd chef Kristianstads konsthall, Carolina Söderholm, konstkritiker och Helena Bergenrud, konstnär och styrelsemedlem i ÖSKG.

De nya medlemmarna kommer att presenteras i en utställning på Tjörnedala konsthall med vernissage lördagen den 9 november.