GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Orkestrar bjuder på gemensam konsert

Publicerad 11 juni 2018

Den 17 juni klockan 15.00 ges en gemensam konsert av Tomelilla ungdomsorkester och Simrishamns musikkår i Brunnsparken i Simrishamn. Orkestrarna spelar tillsammans även den 20 juni klockan 19.00 i Vallby kyrka, i Musik i sommarkväll, och den 2 september klockan 15.00 i Stadsparken i Tomelilla. De båda orkestrarna har ett gott samarbete och verkar för att stärka och utveckla blåsmusiken i regionen. Dirigent för båda, Jörgen Åkesson, låter hälsa att det alltid finns plats för fler musiker om någon sitter hemma, sugen på att damma av sitt gamla instrument och börja spela igen.

Konserterna kommer att bjuda på ett trevligt sommarprogram med allt från sommarvalser till marscher. På repertoaren står också filmmusik och låtar av exempelvis Ted Gärdestad, Sven-Ingvars och Björn Skifs. Till konserterna i Brunnsparken och Stadsparken utlovas ett melodikryss för åhörarna att lösa.

Fredrik EkbladSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.