GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pingstlekar i museets trädgård

Publicerad 16 maj 2018

Pingsten var förr en festhelg för de unga. Österlens museums personal plockar fram lekar som hör våren till ur sin kulturhistoriska skattkista. Bro, bro breja, Kom alla mina kycklingar, Låna eld, Sista paret ut. Vid regn flyttar leken inomhus. Lördagen den 19 maj klockan 11-13. Det kostar en slant att delta. Barn under 7 år i vuxens sällskap. Max 30 deltagare. Föranmälan till museet.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.