unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Sommarfotboll även i år

Sommarfotbollen som Tomelilla IF ordnar tillsammans med Malmö FF ser ut att bli av.
Tomelilla IF satsar på att kunna genomföra MFF Sommarcamp 2020.
Tomelilla IF satsar på att kunna genomföra MFF Sommarcamp 2020.
Foto: Hannah Andersson

Varje sommar har Tomelilla IF för vana att bjuda in lovlediga barn och ungdomar till sommarcamp tillsammans med Malmö FF.

– Vår ambition är att genomföra sommarfotbollen även i år, om det inte kommer nya direktiv från regeringen med anledning av coronaviruset, meddelar Susanne Göransson, Tomelilla IF. Träningen sker utomhus och vi kommer att se över upplägget för att göra nödvändiga anpassningar.

Vilket exempelvis kommer innebära att deltagarna äter lunch i olika omgångar och att träningen sker i mindre grupper.

– Det känns bra att kunna erbjuda barnen och ungdomarna något kul att se fram emot och en härlig start på sommarlovet. Och skulle vi trots allt behöva ställa in får alla som anmält sig sina pengar tillbaka.

Sommarfotbollen äger rum 16-18 juni klockan 9.45-14.30 på Tomelilla IFs idrottsplats. Det blir träning med ledare från MFF med hjälp av Tomelilla IF ungdomstränare enligt koncept från MFF´s sommarakademi. För flickor och pojkar födda 2012 – 2005. Begränsat antal platser. Anmälan senast 10 maj.