1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Spännande föreläsningsvår

Skillinge kapellförening bjuder in till ännu en spännande, inspirerande och lärorik vår med föredrag i kapellet.
Terry Hannington och Kjell Sundquist ger den 16 april ett föredrag tillsammans med Henrik Ivre på Skillinge kapell.
Foto: Fredrik Ekblad

Med sitt föreläsningsprogram vill föreningen både roa och beröra. Två föreläsningar har redan hunnits med. Tredje man på tur är Sven-Olof Bernhoff som gästar Skillinge kapell den 5 mars för att prata om ”Skånefrös cirkulära ekonomi”. Den 19 mars klockan 18.00 kallar föreningen till årsmöte men även föredrag med Walter Traub, ”När kamerorna slocknat”.

Malin Andersson är föredragsvårens första kvinnliga föreläsare. Den 2 april pratar hon om ”Forskningsfartyget Svea på uppdrag”. Torsdagen den 16 april gästas föreningen av fotoentusiasterna Terry Hannington, Kjell Sundquist och Henrik Ivre som kommer att prata om ”Skillinge Bildforum med nutiden i fokus”.

”En särskild händelse” är rubriken på Ewa-Gun Westford föredrag som ges den 14 maj. Två veckor senare är temat trädgård när Eva Mathiasson pratar om att ”Skörda regnvatten”, 28 maj. ”Arkitektur från Killebacken” blir det när Björn Ask föreläser den 11 juni och avslutar vårens program gör Lena Alebo med ”Ännu en stund om Österlen” den 21 juni.

Alla föredrag startar klockan 19.00 om inget annat anges.