unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Virtuell trädgårdsmässa

I väntan på Österlen Garden Show, som flyttats fram till hösten, ordnar arrangörerna en virtuell mässa på föreningens hemsida där utställarna får en chans att visa erbjudanden.
I väntan på Österlen Garden Show som flyttats fram till den 12-13 september anordnar arrangörerna Lunnarps BK en virtuell mässa den 16-17 maj på osterlengardenshow.se.
I väntan på Österlen Garden Show som flyttats fram till den 12-13 september anordnar arrangörerna Lunnarps BK en virtuell mässa den 16-17 maj på osterlengardenshow.se.
Foto: Hannah Andersson

– Vi vet att många av utställarna har tappat mycket i dessa coronatider och det här är ett sätt att hjälpa dem att marknadsföra sig, säger Anna Stjernfelt, projektledare på Österlen Garden Show.

Den virtuella mässan anordnas på osterlengardenshow.se den 16-17 maj, då den riktiga mässan egentligen skulle ha ägt rum.

Som Österlenmagasinet tidigare berättat valde styrgruppen den 26 mars att flytta fram Österlen Garden Show till den 12-13 september med anledning av coronaviruset.

– Många av utställarna uppskattade att vi lämnade besked i god tid så att de kunde planera om, så reaktionerna har bara varit positiva. Vi har naturligtvis tappat några som redan var uppbokade, men samtidigt har nya utställare tillkommit, så det blir ett fullspäckat program ändå, säger Anna Stjernfelt.

Det är tredje gången Österlen Garden Show arrangeras. Ifjol hade den populära mässan 4800 besökare, en ökning med 50 procent jämfört med 2018. Bedriften uppmärksammades av Magasinet Skåne som förärade evenemanget med utmärkelsen ”Årets Event”.

Att Österlen Garden Show för första gången hålls på hösten tycker Anna Stjernfelt är lite spännande.

– Vi kommer såklart knyta an till säsongen och det blir bland annat fokus på skörd, lagring och vinterodling.

På mässan deltar över 70 utställare och några av Sveriges mest populära trädgårdsprofiler. Som vanligt finns flera trädgårdar att inspireras av, en foodcourt med serveringstält och barnaktiviteter.

– Nytt är en sektion för blommor och floristik där man kan delta i en workshop i blomsterbindning.