unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Adventsfika hem till dörren

I helgen var det premiär för Gunnarshögs Gårds julfika för utlämning. Ett kul initiativ som uppskattas av kunderna.
Julfikan för utlämning har väckt stort intresse. En annan populär nyhet är den veganska chokladkolan som Gunnarshögs Gårds konditor, Elna Svensson, tagit fram.
Julfikan för utlämning har väckt stort intresse. En annan populär nyhet är den veganska chokladkolan som Gunnarshögs Gårds konditor, Elna Svensson, tagit fram.
Foto: Hannah Andersson

– Vi hade tänkt erbjuda en mysig adventssittning i vårt gårdskafé. Med julgran, hemmagjord glögg, nybakade kakor och tryfflar, berättar Anja Persson.

Men så rullade den andra coronavågen in.

– Och då tänkte vi att om gästerna inte kan komma till oss så får vi komma till dem. Det var vår konditor Elna Svensson som kom med idén om adventsfika för utlämning, berättar Anja.

Intresset för att skicka en julfika till någon man tycker om, och som bor på Österlen, har varit stort.

– Vi har fått beställningar från många olika håll i landet!

Julfikan består bland annat av mandelmusslor med hjortronsylt, saffransmazariner med tranbärsgelé och tryfflar i tre smaker. Paketet rymmer smarrig adventsfika som räcker till två tillfällen eller åt två personer. Utkörning inom Österlen ingår och premiären ägde rum i helgen. Utlämning av adventsfika sker även den 6/12 och 13/12 och bokas i nätbutiken, genom telefonsamtal eller mail.

Efter önskemål från kunderna har en julfika som går att skicka med posten också tagits fram.