unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Behovet av stöd i jul är stort

Styrgruppen bakom projektet Fria julklappar kan konstatera att givmildheten har varit stor i år - men det har även behovet av stöd varit.
”Vi är väldigt glada för alla lokala aktörer som hjälpt till att förverkliga detta” säger Rebecca Wallin och Frida Jönsson om årets insamling i projektet Fria julklappar.
”Vi är väldigt glada för alla lokala aktörer som hjälpt till att förverkliga detta” säger Rebecca Wallin och Frida Jönsson om årets insamling i projektet Fria julklappar.
Foto: Rebecca Wallin

I projektet Fria julklappar samlas julklappar in, för att delas ut till barn i familjer som lever i socioekonomisk utsatthet. Initiativtagare är Rebecca Wallin och Frida Jönsson, ägare av kommunikationsbyrån Fri kommunikation. De driver projektet tillsammans med Friskis & Svettis och Rädda Barnen i Simrishamn, samt the Livingroom.

2019 var det premiär för projektet, som väckte stort engagemang från start. I år har givmildheten varit minst lika stort.

– Vi har inte hunnit räkna alla julklappar än för det har kommit in massor, berättar Rebecca. Dessutom har fler valt att swisha i år och vi har fått in omkring 21 000 kronor, varav ett stort bidrag är från Rädda barnen.

Pengarna kommer väl till pass, för familjerna i behov av stöd har blivit fler.

– Fler familjer har hört av sig till oss i år, berättar Frida. Det känns överväldigande och sorgligt, men samtidigt skönt att vi når ut och har möjlighet att göra skillnad.

Blir det en fortsättning på projektet nästa år?

– Absolut!