unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Digital skrivardag gånger tre

Intresset brukar vara stort när Simrishamns bibliotek bjuder in till workshops på temat skrivande. I vår bjuder biblioteket i Simrishamn in till tre skrivardagar - i digital version.
Arkivbild från bibliotekets skrivardag hösten 2019.
Arkivbild från bibliotekets skrivardag hösten 2019.
Foto: Urban Nilmander

Leder skrivardagarna gör Kerstin Önnebo från Skrivarpodden och Sofie Berthet, författare och skrivpedagog. Under tre lördagar får deltagarna tips, verktyg och inspiration. Varje tillfälle med fördjupning i ett nytt ämne. Miniföreläsningar blandas med skrivövningar och frågestund.

Första skrivardagen äger rum lördagen den 13 mars klockan 10.00–11.30. Temat är miljö- och personbeskrivningar. Deltagarna får fördjupa sig i hur de skapar trovärdiga karaktärer och skriver så att läsaren sveps med till platserna i texten.

Begränsat antal platser. Föranmälan till biblioteket på biblioteket@simrishamn.se. Sista anmälningsdag till första tillfället är måndagen den 8 mars. Länkar och annan praktisk information skickas ut till deltagarnas mejladress efter anmälan. Det enda som behövs är tillgång till en dator med internetuppkoppling, samt lite datorvana.

Följande skrivardagar är temat ”skriv dialog” respektive ”skrivinspiration”. Det går utmärkt att delta en, två eller alla tre gångerna.