GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Miljö

Fotokonst visar klimateffekter

Efter ett halvår på turné längs Skånes kust har utställningen ”Erosion” kommit till Simrishamn.
Simrishamn • Publicerad 15 juli 2021
Klimateffekter skildrade genom Kristoffer Granaths kameralins.
Klimateffekter skildrade genom Kristoffer Granaths kameralins.

”Erosion” handlar om klimatförändringens effekter i Skåne - hur den skånska kusten påverkas av höjda havsnivåer och erosion. Skildrat i Kristoffer Granaths tankeväckande fotografier, men även i möten med människor som berörs av effekterna, samt personer som jobbar med klimatfrågan. Utställningen ges i samarbete med SMHI som bidrar till utställningen med informativ klimatkunskap.

Kristoffer Granath har arbetat med projektet sedan 2017, varav de två senaste åren på heltid. Utställningen ”Erosion” har tidigare visats i Ystad, Höganäs och Helsingborg.

Den 2 juli kom ”Erosion” till Simrishamn och visas till den 1 oktober. Utställningen har utvecklats sedan premiären och nytt material har tillkommit.

– Personerna jag träffat har inte bara delat med sig av sin egen berättelse, utan även tipsat vidare om andra spännande kontakter, berättar Kristoffer.

”Erosion” visas utomhus vid hamnen i Simrishamn, längs Varvsgatan, strax söder om Marint centrum. Fri entré dygnet runt.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.