GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Friskis satsar i Hammenhög

Friskis & Svettis i Simrishamn har tagit över driften av gymmet i Hammenhög. På lördag, den 18 september, bjuder föreningen in till öppet hus i nya lokalerna.
Hammenhög • Publicerad 16 september 2021
Friskis bjuder in till öppet hus i nya lokalerna den 18 september klockan 9-14.
Friskis bjuder in till öppet hus i nya lokalerna den 18 september klockan 9-14.

För att kunna erbjuda sina medlemmar ett ännu bredare utbud tog den ideella förening Friskis Simrishamn den 1 september över driften av gymmet ovanpå Malmqvist el lokaler i Hammenhög.

– Det känns fantastiskt roligt att nå fler människor med vår lustfyllda och högkvalitativa träning och vidga vår geografiska yta i Simrishamn kommun, säger Sofi Jonasson, verksamhetschef.

På Lindhaga i Simrishamn erbjuder Friskis & Svettis cirka 35 träningspass/vecka. Föreningen kommer i starten att erbjuda endast gymträning i Hammenhög, men efterfrågan på gruppträningspass kommer att undersökas.

Inpasseringssystemet med nyckelbricka kommer att vara likadant i Hammenhög som det på anläggningen Lindhaga. Alla träningskort, undantaget klippkort, gäller på båda anläggningarna.

Medlemmar med nyckelbricka kommer att kunna träna på gymmet alla dagar klockan 05-23. Anslag om bemannade öppettider i Hammenhög finns på entrédörren.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.