GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Händelserikt i byn på lördag

Det blir ingen Hammenhögsdag i traditionell tappning i år men det bjuds ändå på en hel del aktiviteter i byn på lördag.
Hammenhög • Publicerad 16 september 2021
Företag och föreningar bjuder in till aktiviteter i Hammenhög på lördag.
Företag och föreningar bjuder in till aktiviteter i Hammenhög på lördag.

På grund av pandemin och ovissheten kring restriktionerna har Hammenhögs byalag valt att inte ordna Hammenhögsdagen i full skala i år, men det blir ändå en mindre variant med tipsrunda och invigning av "bänken" på Torget.

Även butiker och föreningar bjuder in till aktiviteter lördagen den 18 september, det mesta händer klockan 10-14 med reservation för viss variation i öppettiderna.

Med anledning av Malmqvist el:s 30-årsjubileum bjuder butiken in till öppet med fina extraerbjudanden samt lotterier.

Även Butik Unik, Kabusa Design factory, Särdeles, Jeppsan, Perssons färg, En liten bit av Medelhavet, ICA Supermarket, Sture Nilssons Bil med flera håller öppet.

Hammenhögs Gästgivaregård bjuder in till träff med gamla bilar, afternoon tea och utställning i parken.

Även byns lantbruksmuseum håller öppet under dagen och odlingsföreningen Samså bjuder in till skördefest. Friskis & Svettis firar nysatsningen med öppet hus. HIFs loppis, Allt i Allo, Mariedals Antikt & Loppis håller också öppet.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Österlenmagasinet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.