GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Utmärkelse

Hus & Hem prisar florist

Inrednings- och tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson har utsetts till Årets inredningsinspiratör av Hus & Hem. Den prestigefyllda utmärkelsen delades ut förra torsdagskvällen i samband med evenemanget Stora Stylingkvällen som livestreamades från Stockholm.
Hagestad • Publicerad 12 november 2020
Karl Fredrik Gustafsson har av Hus & Hem utsetts till Årets inredningsinspiratör. Priset delades ut under det digitala eventet Stora Stylingkvällen.
Karl Fredrik Gustafsson har av Hus & Hem utsetts till Årets inredningsinspiratör. Priset delades ut under det digitala eventet Stora Stylingkvällen.
Foto: Egmont

Priset Årets inredningsinspiratör delas ut av Hus & Hem och går till en person som sprider glädje, kunskap och inspiration för hemmet – alltifrån inredning, trädgård, design eller arkitektur. Så här lyder motiveringen till årets vinnare:

”Med sin smittande entusiasm och passion för det vackra inspirerar floristen Karl Fredrik Gustafsson till nytänkande både i hemmet och trädgården. På några få år har han gjort Eklaholm till ett uppskattat utflyktsmål på Österlen och i sitt tv-program sprider han kunskap och glädje till tittare över hela landet.”

– Det är en ära att få det här fina priset! Jag älskar att inspirera andra och hoppas att det jag skapar och mitt sätt får andra att utmana och tänja på gränser men alltid med utgångspunkt utifrån det vackra, helheten och god smak. Växternas betydelse och magi i både inomhusmiljöer, utomhus, trädgårdar och olika uterum är också otroligt viktig, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Karl Fredrik Gustafsson är trädgårds- och inredningsfantasten som blev ”Karl Fredrik på Österlen” med hela svenska folket, när tv-programmet med samma namn drog igång på TV4 tidigare i våras.

Karl Fredrik mottog priset under Hus & Hems årliga event Stora Stylingkvällen, som i år med kort varsel styrdes om till att bli ett renodlat digitalt event, som livestreamades. Kvällen bjöd på en mängd handfasta tips, stylingsråd, trendspaningar och inspiration från bl.a. inredningsproffset Matilda Appelberg, färgsättningsexperten Sara Garanty, och trendgurun Stefan Nilsson.

Fredrik EkbladSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.