unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Simrishamn

Hyllade Smirnoff till bibblan

Hennes senaste bok var den mest utlånade boken på Simrishamns bibliotek 2020. Samma år var hon inbjuden till författarsamtal inte mindre än två gånger. Båda blev inställda. Nu, tredje gången gillt, hoppas man på en digital lösning.
Möt Karin Smirnoff i ett digitalt samtal med författaren Monika  Olin Wikman. Arrangör är Simrishamns bibliotek i samarbete med ABF Österlen.
Möt Karin Smirnoff i ett digitalt samtal med författaren Monika  Olin Wikman. Arrangör är Simrishamns bibliotek i samarbete med ABF Österlen.
Foto: Johan Gunséus

Karin Smirnoff är bosatt i Piteå och jobbade som journalist innan hon tröttnade och köpte en träfabrik. Efter några år längtade hon tillbaka till skrivandet och sökte till Lunds universitets författarskola med det som skulle komma att bli hennes debut: Jag for ner till bror.

Boken fick ett jublande mottagande och nominerades till Augustpriset 2018 i den skönlitterära klassen. Bok två, Vi for upp med mor, utkom våren 2019 och våren 2020 kom den avslutande delen, som fullbordade trilogin, Sen for jag hem. Det var alltså denna bok som simrishamnsborna lånade flitigast förra året.

Framåt sommaren är Karin Smirnoff aktuell med ny bok, och onsdagen 7 april klockan 17.30 berättar hon om den och sin unika litterära resa.

Evenemanget sker digitalt på plattformen Teams och ingen föranmälan krävs. Länk kommer att publiceras i god tid i förväg på digitala biblioteket (biblioteksso.se) samt på bibliotekets facebook-sida.