unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Ingrid aktuell med ny bok

Lokala barnboksförfattaren Ingrid Jönsson är aktuell med ”Chipstjuven” - tredje boken i serien Sonjas verkstad.
Ingrid Jönsson är aktuell med ”Chipstjuven” - tredje boken i lättlästa serien Sonjas verkstad, för barn cirka 6-9 år gamla.
Ingrid Jönsson är aktuell med ”Chipstjuven” - tredje boken i lättlästa serien Sonjas verkstad, för barn cirka 6-9 år gamla.
Foto: Hannah Andersson

– I nya boken är det mer fokus på mysteriet, avslöjar Ingrid Jönsson.

”Det har varit inbrott i Sonjas mack. Tjuvarna har stökat ner och stulit chips. Eddie och Jon bestämmer sig för att lösa brottet. De letar efter spår och förhör misstänkta. Men för att fånga den skyldige krävs mod och list. Vem är den mystiske chipstjuven?”

Rykande färska ”Chipstjuven” är tredje boken i Ingrids serie om Sonjas verkstad. Bokserien vänder sig till barn mellan 6-9 år och tidigare utgivna titlar är ”Sonjas verkstad - Frökens Amazon” samt ”Sonjas verkstad - Folkracetävlingen”

Ingrid är både lärare och författare. Sonjas verkstad föddes ur att hon själv saknade lättlästa böcker att sätta i händerna på sina motorintresserade elever.

– Allt fler börjar få upp ögonen för serien och många bibliotek har köpt in den de senaste veckorna, vilket är jättekul.

Och för de läsare som fastnat för bokserien kan vi berätta att det är fler böcker på gång.

– I dagarna har jag deadline för del fyra, säger Ingrid och berättar att hon kommer att ägna sportlovet åt att jobba med manuset.