unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kulturskolan satsar på digital adventskalender

I tisdags var det premiär för Kulturskolans adventskalender och mysteriet med den försvunna Tomteorkestern.
Karna Nyström är litteraturpedagog och Sven Midgren är fiollärare på Kulturskolan i Simrishamn.
Karna Nyström är litteraturpedagog och Sven Midgren är fiollärare på Kulturskolan i Simrishamn.
Foto: Hannah Andersson

Tiden innan jul brukar vara fylld av elevkonserter och uppvisningar.

– I år blir det inget av det, men vi vill ändå ge våra elever chansen att visa för släkt, vänner och familj vad de gör här på Kulturskolan. Därför kommer vi att bjuda på en filmsnutt varje dag fram till jul, berättar Sven Midgren.

– Adventskalendern kommer att spegla hela Kulturskolan, så det blir allt från dans, musik, konst och cirkus, till inslag från Kulturgarantin och Naturskolan. Både elever och lärare kommer att medverka. Vi vill visa verksamhetens bredd och alla är väldigt engagerade, berättar Karna Nyström.

Ett återkommande inslag i julkalendern är mysteriet med den försvunna Tomteorkestern. Det är Kulturskolans lärare som varje år brukar åka på turné till Simrishamns skolor med sin orkester. Det kan de inte i år och tittarna får följa hur det går för den spelsugna orkestern.

Adventskalendern hittar du via Kulturskolans Facebooksida.