unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Flytt

Nytt, synligare läge för Sparbanken Skåne

I måndags var det premiär för Sparbanken Skåne på nya läget. Efter en något försenad flytt finns banken nu i Önska Sjögrens gamla lokaler vid Stortorget.
Nu är Sparbanken Skåne på plats i sina nya lokaler vid Stortorget i Simrishamn. Öppettiderna är oförändrade, vilket innebär: måndag-fredag klockan 10-13, med förläng öppettid till klockan 18 på torsdagar. Övrig tid finns möjlighet för bokade rådgivningar.
Nu är Sparbanken Skåne på plats i sina nya lokaler vid Stortorget i Simrishamn. Öppettiderna är oförändrade, vilket innebär: måndag-fredag klockan 10-13, med förläng öppettid till klockan 18 på torsdagar. Övrig tid finns möjlighet för bokade rådgivningar.
Foto: Hannah Andersson

Efter 12 år på Dammgatan har Sparbanken Skåne i Simrishamn flyttat till nya lokaler vid Stortorget.

– Vi har trivts bra på Dammgatan också, men har sedan en tid tillbaka sett oss omkring efter en lokal med bättre läge, berättar Caisa Persson, kontorschef. Så när den här fina lokalen vid Stortorget blev ledig kunde vi bara inte låta bli.

Banken byter till en mindre kostym.

– Den nya lokalen är 130 kvadratmeter mindre, men vi kommer å andra sidan att få mer väldisponerade ytor, konstaterar Erika Åberg, kundrådgivare.

Inga organisationsförändringar följer med flytten.

– Vi kommer att vara samma medarbetare, som arbetar efter precis samma koncept som tidigare, lovar Caisa som kan se tillbaka på ett år som varit bra, trots pandemin.

– Vi ser ett fantastiskt inflöde, men har fortfarande plats för många, nya kunder.

3 bilder
Caisa Persson, kontorschef, Erika Åberg, kundrådgivare, och deras kollegor på Sparbanken Skåne ser fram emot ett nytt år i nya lokaler.
Den 1 december 2008 flyttade Sparbanken Skåne in på Dammgatan. Efter 12 år byter banken nu lokal.
Banken behåller konceptet med rådgivarrum som det går att stänga dörren om.
enlarge

När ÖM hälsar på i nya lokalerna återstår fortfarande en del arbete innan allt är på plats. Caisa förklarar hur slutresultatet kommer att se ut.

– Under våra öppettider står ytterdörren alltid upplåst, för en modern bank rymmer inte fler värdesaker än en vanlig butik. Kunderna möts även fortsatt av Marie Lundh i kundtjänstdisken. På den öppna kontorsytan kommer det att finnas en digital disk, med en dator som kunderna kan använda för att logga in på sin internetbank. Med stöd av oss om det skulle behövas.

Längs motsatt vägg från entrén finns fem kontorsrum.

– Vi behåller konceptet med rådgivarrum för vi upplever att kunderna uppskattar att sitta i ett avskilt rum när de ska göra sina bankaffärer.

I måndags var det premiär i nya lokalen.

– Vi hade sett fram emot att bjuda in till invigning, men det får vi skjuta på framtiden, avslutar Erika.