unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Öppet

Österlens museum åter öppet

Förra torsdagen öppnade Österlens museum i Simrishamn åter upp dörren till Hafreborg och kan på nytt välkomna besökare till utställningar och museibutik. Men det sker med vissa restriktioner för att undvika trängsel.
Nu välkomnar Österlens museum besökarna åter.
Nu välkomnar Österlens museum besökarna åter.
Foto: Hannah Andersson

Strax före jul fattades beslutet att tillfälligt stänga Österlens museum i Simrishamn på grund av den rådande smittspridningen i samhället. Sedan februari har museet satsat på digitala evenemang.

Den 25 mars öppnade museet åter upp för besökare, med restriktioner. Museet tar emot max 5 besökare i museibutiken och 60 besökare i utställningarna samtidigt. In- och utgång är separerade. Ingång ska ske via trädgården och utgång genom entrédörren mot Storgatan.

Ordinarie öppettider är onsdag – fredag klockan 12-16, helgfri lördag 10-14. Påskhelgen är museet öppet långfredag klockan 12-16, påskafton 10-14 och påskdagen 12-16.

Det går också bra att boka ett eget besök på museet under fredagar klockan 10-12. Boka ditt besök senast dagen före på: osterlens.museum@simrishamn.se

Museets aktuella utställningar och arrangemang hittar du i Kulturguiden och på museets hemsida.