unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Sheerancover sprids i världen

En namnlös trio med stark Österlenkoppling har på kort tid fått mycket uppmärksamhet för sin avskalade version av Ed Sheerans låt ”Afterglow”.
Här har enskilda porträtt på trion satts samman till ett. Som trion i sig: tre artister – Viktor Rosberg, Lukas Larsson och Mathias Borglin – som ihop blir en stark enhet.
Här har enskilda porträtt på trion satts samman till ett. Som trion i sig: tre artister – Viktor Rosberg, Lukas Larsson och Mathias Borglin – som ihop blir en stark enhet.
Foto: Nicolai Hemmingsson

Tillsammans med Lukas Larsson (Sankt Olof) och Mathias Borglin (Dalby) har den Grevlundabördige producenten och artisten Viktor ”Vic Roz” Rosberg, som tidigare porträtterats i Österlenmagasinet, i dagarna släppt en akustisk version av Ed Sheerans fortfarande relativt nya låt ”Afterglow”. Det är trions debutsingel och även den officiella artistdebuten för både Lukas Larsson och Mathias Borglin, som här gör en duett ihop.

Låten är dessutom den första att släppas på Viktor Rosbergs nystartade skivbolag Virol Music, vars vision är att skapa musikaliska samarbeten över hela världen. I dagens digitala samhälle är det lättare än någonsin.

”Afterglow” har enligt ett pressmeddelande från upphovstrion redan rönt stor uppmärksamhet i musikbranschen och fått lovord från många andra artister.

Viktor Rosberg har under sitt artistalias ”Vic Roz” tidigare nått över fem miljoner lyssnare världen över och har för närvarande 90 000 lyssnare i månaden på Spotify.