unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Bokcirkel på bibblan

Höstens bokcirkel inleds med boken Bomullsängeln.
Höstens bokcirkel inleds med boken Bomullsängeln.

Gillar du att läsa böcker och att prata om dem? Onsdagen den 16 september klockan 16.00 startar Tomelilla biblioteks bokcirkel i Jazzarkivet. Ingen föranmälan krävs. Första boken ut är Bomullsängeln av Susanna Alakoski. Ett begränsat antal exemplar av boken delas ut på biblioteket åt dem som vill vara med i bokcirkeln. Gäller så länge lagret räcker.

Läs mer

Kul start på sommarlovet

Fotboll

Kul start på sommarlovet

Ett 70-tal killar och tjejer samlades förra tisdagen på Tomelilla IP för att kickstarta sommarlovet med MFF Sommarcamp. På schemat stod teknikträning och matcher, men framförallt härligt häng med nya kompisar.

Lästävlingar för stora och små

Simrishamn

Lästävlingar för stora och små

Svårt att välja bok till hängmattan? Stor som liten får i sommar extra hjälp av biblioteket att hitta rätt i bokdjungeln. Dessutom utlovas fina bokpriser.

Tävling

Vinn boken

Tävling

Vi lottar ut ett exemplar av Emmy Abrahamsons nya roman ”Hur man blir slängd överbord”.

Vill få bukt med krångel

Simrishamn

Vill få bukt med krångel

En del av invånarna och företagen i Tomelilla kommun tycker att det är onödigt krångligt att ha kontakt med Tomelilla kommun. För dem lanseras nu Krångelportalen.

Tomelilladagen ställs in

Tomelilla

Tomelilladagen ställs in

Tomelilladagen som skulle ägt rum den 23 maj ställs in. ”Vi har beslutat att ställa in på grund av de rådande omständigheterna med anledning av coronaviruset” låter Morgan Malmberg och Therese Bengtsson, Företagarna i Tomelilla, meddela.