GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ett aktivt sommarlov

I vanlig ordning bjuder Tomelilla kommun in till kul aktiviteter för alla sommarlovslediga barn och ungdomar.
Tomelilla • Publicerad 1 juli 2021
Det här glada gänget ser, tillsammans med sina kollegor, till att inga lovlediga barn och unga behöver få långtråkigt i sommar.
Det här glada gänget ser, tillsammans med sina kollegor, till att inga lovlediga barn och unga behöver få långtråkigt i sommar.

På måndag 5/7 erbjuds drop-in fotbollsskola med Darko Lukanovic. På Kastanjeskolans idrottsplats klockan 10.00–16.00, ålder 10–18 år.

Tisdagen den 6/7 står det motor- och teknikträff med Österlens Motor och teknikförening på programmet. Det bjuds på grillad korv eller hamburgare samt dricka. Klockan 15.30-18.30 i Österlens Motor- och teknikförenings lokal på Västergatan 31 i Tomelilla. Drop-in, ålder 13–15 år.

Aktiviteterna tar även plats ute i byarna. Onsdag 7/7, klockan 13.00 – 16.00, blir det brännbollsturnering för hela familjen vid Smedstorps medborgarhus. Drop–in.

Prova på bordtennis med Tomelilla AIS torsdagen den 8/7 klockan 16.00–17.00. Ålder 6–15 år. I bordtennishallen på Kastanjeskolan i Tomelilla. Inga förkunskaper krävs. Föranmälan till christian@tomelillaais.se med kopia till info@tomelillaais.se senast 8/7 klockan 13.00.

Ovanstående är bara några få utvalda från ett smörgåsbord med aktiviteter. Programmet i sin helhet finns på Tomelilla kommuns hemsida.

Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.