GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Finalister från Tomelilla

Den 16 november arrangeras Framtidsgalan som uppmärksammar personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor. Flera av finalisterna arbetar i Tomelilla kommun.
Medicinskt ansvarig sjuksköterska Eva-Marie Wendel och stödpedagogen Paula Olsson är finalister i Framtidsgalan som uppmärksammar personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor.
Medicinskt ansvarig sjuksköterska Eva-Marie Wendel och stödpedagogen Paula Olsson är finalister i Framtidsgalan som uppmärksammar personer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor.
Foto: Tomelilla kommun

– Jag vet att vi har många inspiratörer, hjältar och fantastiska team i vår organisation och jag är extra stolt över våra finalister som alla är mycket värdiga vinnare i sina respektive kategorier, säger Britt-Marie Börjesson, kommundirektör.

Stödpedagogen Paula Olsson är finalist i kategorin Årets inspiratör och medicinskt ansvarig sjuksköterska Eva-Marie Wendel är nominerad till Årets hjälte. Bland finalisterna till Årets team finns ett samarbete kring de globala målen mellan grannkommunerna och näringslivet där kommunens näringslivsstrateg Daniel Jonsgården deltar.

Årets Inspiratör, som Paula Olsson är nominerad till, utses av en jury. Kriterierna är: ”Årets inspiratör har med sin personlighet inspirerat till och bidragit med god energi på sin arbetsplats. Årets inspiratör skapar en trivsam arbetsplats både genom sin engagerande personlighet men även genom sitt mod och med sin sakkunskap”.

Kriterierna för Årets team, som också utses av en jury är: ”Årets team har med gott samarbete och gemensam kraft bidragit till synbara goda resultat för verksamheten. I Årets team har varje person använt sin unika kompetens och personlighet på ett sätt som bidragit till helheten och gruppens framgång”.

Årets hjälte röstas fram av allmänheten.

– Det är mycket roligt att vi har tre finalister till Framtidsgalan, vilket naturligtvis är en kvittens på att det finns ett gott fokus på våra kommuninvånare, men också på att vi har ett bra arbetsklimat i våra verksamheter som sporrar till det lilla extra, säger kommunstyrelsens ordförande Leif Sandberg (C).

Framtidsgalan är en del av Framtidsverket. Galan hålls den 16 november i Stockholm.