GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fotbollscamp i sommar

Spelglädje, kamratskap och ny kunskap står i fokus när Tomelilla IF bjuder in till fotbollscamp. I juni är det dags igen.
Arkivbild från förra sommarens fotbollscamp på Tomelilla IP. Lägret brukar locka deltagare från hela Skåne.
Arkivbild från förra sommarens fotbollscamp på Tomelilla IP. Lägret brukar locka deltagare från hela Skåne.
Foto: Hannah Andersson

Det är nionde året som Tomelilla IF, i samarbete med Malmö FF, arrangerar fotbollscamp på idrottsplatsen i Tomelilla.

Förra årets läger lockade, trots pandemin, ett 70-tal killar och tjejer i åldrarna 7-15 år.

– De nya, coronaanpassade rutinerna med mindre träningsgrupper och uppdelad lunch fungerade jättebra, så vi kommer att använda oss av samma upplägg i år, berättar Susanne Göransson.

Lägret bjuder på träning med ledare från MFF, med hjälp av Tomelilla IFs ungdomstränare, enligt koncept från MFF´s sommarakademi.

Sommarcampen vänder sig till flickor och pojkar födda 2013 – 2006. Datumen som gäller är 16, 17 och 18 juni. Samling klockan 9.45, träning 10-12, lunch 12-13 och matcher 13.00-14.30.

Förutom träningar, lunch och frukt ingår boll, t-shirt, vattenflaska, gymnastikpåse och tre matchbiljetter till en av MFF´s utvalda matcher i deltagaravgiften. Anmälan görs på Tomelilla IFs hemsida. Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag är den 10 maj.