unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Simrishamn
  2. Tomelilla
  3. Ystad
  4. E-tidning
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Konst

Hela havet i en droppe

På långfredag, den 2 april, öppnar konstutställningen ”Du är inte en droppe i havet. Du är hela havet i en droppe” på kunskapscentret Ecotopia i Bondrum. Bakom utställningen står Sylvia Poss, bosatt i Brösarp.
Under sina långa vandringar utmed havet samlar Sylvia Poss de intryck som hon sedan gestaltar i sina naturcollage och installationer. I påsk ställer hon ut på Ecotopia.
Under sina långa vandringar utmed havet samlar Sylvia Poss de intryck som hon sedan gestaltar i sina naturcollage och installationer. I påsk ställer hon ut på Ecotopia.
Foto: Picasa

”Du är inte en droppe i havet. Du är hela havet i en droppe” är en konstutställning av Sylvia Poss från Lönhult vars motto är - Det finns så mycket konst i naturen, konsten består bara i att förnimma det.

Sedan 1972 har Sylvia Poss varit verksam som konstpedagog vid flera olika skolor i Tyskland. 1996 upptäckte hon Österlen och idag är hon även bosatt i Brösarp. Som aktiv medlem i Konstföreningen Neckar-Odenwald har hon deltagit i talrika utställningar.

Med sina tavlor och installationer uttrycker Sylvia Poss naturens, strändernas och havets skönhet på Österlen.

Under sina långa vandringar utmed havet samlar hon de intryck som hon sedan gestaltar i sina naturcollage och installationer. Färgerna hämtar hon från sand, trä och andra naturmaterial. Materialet är drivved och stenar i kombination med återbruk.

Dessa kreativt gestaltade intryck väcker betraktarens fascination och bjuder in till nära och intensiva möte med naturen.

Utställningens besökare kan även göra sitt eget natursmycke tillsammans med Sylvia.

Har du en vacker eller lyckobringande sten som du vill bära kring halsen? Eller i örat? Sylvia hjälper dig att borra hålet. Besökarna kan även välja bland hennes stenar. Kanske en fin present eller ett minne för livet?

Utställningen är öppen klockan 11-17, fredagen den 2 april till måndagen den 5 april.

Enligt Folkhälsomyndighetes beräkningsmodell får 17 besökare samtidigt vistas på Ecotopia.