GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fotboll

Kul start på sommarlovet

Ett 70-tal killar och tjejer samlades förra tisdagen på Tomelilla IP för att kickstarta sommarlovet med MFF Sommarcamp. På schemat stod teknikträning och matcher, men framförallt härligt häng med nya kompisar.
Tomelilla • Publicerad 17 juni 2020
Vincent Fazlagic och Antony Perez kampar om bollen under tisdagförmiddagens träning.
Vincent Fazlagic och Antony Perez kampar om bollen under tisdagförmiddagens träning.
Foto: Hannah Andersson

Efter ett svettigt förmiddagspass är det dags för lunchpaus. Mio Norrman, som till vardags spelar fotboll i Gärsnäs, och Antony Perez, som spelar i Rydsgård, låter sig väl smaka av varsin portion korv med mos. De är rörande överens om att det är kul med läger.

– Roligast är att skjuta skott, konstaterar Mio.

Hilda Eriksson och Wilma Ceder, som har sina hemmaklubbar i Sjöbo respektive Spjutstorp, hänger på motorikbanan under lunchpausen.

– Det är jättekul att vara på läger, säger Hilda.

7 bilder
På schemat stod teknikträning och matcher.
Mio Norrman gör mål på Tony Ard. Det är ett gäng meriterade tränare med lång erfarenhet som delar med sig av sin kunskap under sommarfotbollen.
En armhävning för varje insläppt mål löd överenskommelsen och Tony Ard fick göra trettio. ”Jag är väldigt glad över att vara här, det här är ett fantastiskt projekt som lyfter intresset för fotbollen” säger Tony.
Under lunchpausen var det många som ville prova motorikbanans nya aktivitet, den populära bollsporten Gagaboll.
Wilma Ceder och Hilda Eriksson hänger på motorikbanan under lunchpausen. ”Bäst med lägret är chansen att få lära sig nya saker av duktiga tränare” säger Wilma.
Susanne Göransson och Tome Kackarovski håller i trådarna för MFF Sommarcamp i Tomelilla som arrangeras av Tomelilla IF i samarbete med Malmö FF för åttonde året. ”Det blir bara roligare för varje år. Nu är organisationen så inarbetad här i Tomelilla att vi kan koncentrera oss fullt ut på deltagarnas behov” säger Tome Kackarovski från akademin. Förutom en massa ny kunskap, är det viktigaste de får med sig härifrån glädjen för sporten!”
Årets MFF Sommarcamp i Tomelilla lockade ett 70-tal killar och tjejer.
På schemat stod teknikträning och matcher.
Mio Norrman gör mål på Tony Ard. Det är ett gäng meriterade tränare med lång erfarenhet som delar med sig av sin kunskap under sommarfotbollen.
Hannah AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.