GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Österlen Garden Show åter

Österlen Garden Show är tillbaka i början av september och planerar för en härlig höstfest i odlingens tecken.
Publicerad 29 juli 2021
En inspirerande höstfest ska årets upplaga av Österlen Garden Show vara. Efter några pandemiinställda arrangemang är mässan nu åter.
En inspirerande höstfest ska årets upplaga av Österlen Garden Show vara. Efter några pandemiinställda arrangemang är mässan nu åter.
Foto: Hannah Andersson

Efter att 2019 ha utsetts till Årets Event av Magasinet Skåne tvingades Österlen Garden Show ställa in både förra året och i våras på grund av pandemin. Men nu kan mässan äntligen arrangeras på nytt. Det sker den fjärde och femte september.

Det blir en späckad helg för trädgårdsentusiaster med några av landets främsta trädgårdsprofiler, däribland Tareq Taylor, och över 60 trädgårdsföretag, som bjuder på inspiration och odlingstips.

Mässan arrangeras utomhus i och kring den lummiga parken i Lunnarp. Både entrén och utställningslayouten är ny. Parkeringen har dessutom förenklats; den är gratis och ligger precis intill mässområdet.

Målet är att aktivt bidra till ett ökat intresse för trädgård och hållbar odling på Österlen. Österlen Garden Show ska också vara en inspirerande mötesplats för lokala företag och deras potentiella kunder. Arrangörerna arbetar ideellt och skänker överskottet oavkortat till satsningar på utveckling av barn- och ungdomsverksamheter.

Johan BentzelSkicka e-post
Så här jobbar osterlenmagasinet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.